Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Siyaha çmeydan çok derin bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza himmet edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun cenahıtlarına değinelim!

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile az çok uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, hane dekorasyonunda çoğunlukla bileğerlendirilen renkler ortada arazi tuzakıyor. Sizin bâtınin evinizin kuut odası, döşek odası, hatta banyo üzere farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yönlü renkleri sıralayacağız; lakin renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların cenahı keşik ahşap ve deri mobilyalar ile bile enikonu uyumludur. Geniş bir hava yapmak dâhilin sağlıklı bir duvar rengi tercihidir.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabil parçalar antrasitin başat evetğu mobilyaları muvazeneli şekilde tamamlar.

Doğayı hatıramsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, sarih gri ile birleştiğinde uyanıklık çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe adına elan koyu mavi tonlarını da tercih ederek gri lacivert ev dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Ilenmeşap detaylarla ayırt yaratır. Ancak evetğu denli da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın inikat mesabesinde uygulanabilir.

Kaliteli bir boya seçimi ve selim tatbik teknikleri ile bu kusursuz duvar boyasının sunduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza modern bir dokunuş ve yapmacık bir hava yuvarı munzam yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen antrasit renk tonları bir seçenektir. Bulunduğu vadiın stilini müspet yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıevet sunması bakımından da etkilidir.

Gri renk duvar boyası, sair renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak karınin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri karınin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere benzeyen seçenekleri antrasit duvar boyas yeğleme edebilirsiniz.

Doğal bunun semtı keşik nötr bir renk seçerek daha sakin bir yaşam sahaı dizaynına imza atmayı goldfix da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en makul renk seçeneğine siz karar verin!

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağdaş layihamlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Farklı nitelik ve şekillerdeki tablolar birbiri ile eşleştirilerek karıştırıldığında da antrasit bir duvarda ferlü bir hasiyet yakalanabilir. Antrasit renk mobilyalarda kullanıldığında duvar renkleri de bu renge kontrast bir renkten seçilebilir.

Report this wiki page